2015. november 18., szerda

Redőny szerelés és készítés Biatorbágyon

Redőnyök szerelése, készítése kizárólag magas minőségű anyagokból Biatorbágy térségében.

Használhatatlan a REDŐNYE? Esetleg újat szeretne?

Az Árny-véd Kft. elkészíti Önnek!

Az "Új típusú" műanyag redőnyeink egy új minőséget garantálnak, a redőnyrendszerek családjában. Ami a küllemét illeti, ez a típusú a műanyag redőny azonosul az alumínium redőny formavilágával. Ebben a típusú redőnyben található alumínium alkatrészek alkalmazásával megnöveltük a redőny tartósságát és esztétikai látványát, továbbá lehetővé vált ezt a típusú redőnyt szúnyoghálóval kombinálni. Az új típusú műanyag redőnybe integrált szúnyogháló küllemileg és pénzügyi szempontból is okos választás.
Minőségi árnyékolástechnika Biatorbágyon is!

Várható élettartam: 10-13 év Fontos kiegészítője a szúnyogháló (kombi redőny), mely a redőnnyel egy tokba tekeredik fel, de külön lefutó sínnel rendelkezik. A lefutó sin mérete kombi redőny típusnál 40 x 53 mm.

Műszaki tartalom: Gyárilag színterezett, horganyzott tok, alumínium tokvéggel, 37 mm redőnyléc, gumis alumínium záróléc, rejtett ütköző, csapágyazott tengely, 53×22 mm-es gumikéderrel zaj csillapított műanyag lefutó.

Mérések bizonyítják, hogy a redőnyök jelentősen hozzájárulnak a hőszigeteléshez. Egy jól zárt redőny mellett az energiaveszteség régi épületeknél akár 30-40%-kal is csökkenthető. Modern, új típusú ablakok estében és az alacsony energiaszükségletű házaknál is 3-5%-kal javíthatja a redőny a hőszigetelést.

Színválaszték a minőségi redőnyeinkhez

Kérdése lenne?

Hívjon Most!

Telefon: 06-20/219-3061