2015. július 25., szombat

Leier térkövek webáruháza

Webshopunkban széles választékban vásárolhatóak Semmelrock, Barabás és Leier termékek: térkövek, kerti és járdalapok, téglakövek, gránitkövek, klinker burkolatok, falazatok, kerítések, lépcsők, szegélyek, valamint egyéb kertépítési anyagok. A Térkövem.hu-n mindent meglel, ami a kertépítéshez, kertszépítéshez szükséges! Rendszeresen meghirdetett akciós ajánlatokkal, naprakész árukészlettel és hatalmas választékkal szolgáljuk ki a kedves vevőinket. Az egyes termékeknél ismertetőkkel, műszaki leírásokkal is segítjük az érdeklődőket, hogy a lehető legjobb döntést hozhassák meg.
A Térkövem.hu webshopban igényelt Semmelrock, Barabás és Leier térkövek átvehetőek a Kapcsolat menüpontban ismertetett telephelyeinken (Budapesten és Üllőn) vagy ipari mennyiség esetén a budaörsi gyártóüzemünkben, de ha a kedves vásárló igényli, a házhozszállítás is megoldható, pénztárcabarát áron! Ugyanitt egy form (űrlap) felhasználásával is írhat nekünk, munkatársaink hamar válaszolnak minden megkeresésre.
A Térkövem.hu-n a legújabb Semmelrock, Leier és Barabás katalógusok, árjegyzékek is hozzáférhetőek, emellett hasznos, praktikus, témával kapcsolatos cikkeket, tanácsokat is megosztunk.  


A továbbiakért kérjük, keresse fel az oldalunkat: terkovem.hu